Hoe verdien je geld met Instagram

Hoe verdien je geld met Instagram

Heb ik genoeg volgers?

Om te beginnen met geld verdienen met Insta heb je minimaal 1000 volgers nodig, heb je dit nog niet? Neem dan een kijkje op onze post over hoe krijg je de eerste 1000 volgers op Instagram

Wat ga je leren?

Ik ga het nu hebben over hoe je geld verdiend met Insta door promoties te verkopen aan kleinere accounts. Deze methode werkt niet goed voor kleine Insta accounts, vanaf de 10.000 begint deze methode pas goed te werken.

Wat zijn promoties

Promoties zijn berichten die jij post waardoor je je volgers motiveert een ander account te volgen, hier zijn verschillende soorten van, echt, aanrader en nep. Aan allebei de soorten zitten voor en nadelen, ik raad aan om alleen echte en aanrader promoties te posten dit doe ik zelf ook alleen. Het doel van een promotie is dat het account waarvoor de promotie gekocht is meer volgers krijgt, er is ook nog een promotie met een ander doeleinde namelijk sales. Soms zullen ook bedrijven je benaderen om te vragen of je hun linkje in je bio kan zetten of een bericht posten waar je hun product of dienst in promoot, dit lijkt erg op geld verdienen met affiliate marketing als een bedrijf je benaderd kan je ook vragen of ze een affiliate programma hebben die je kan promoten.

Hoe verdien je geld met Insta door middel van promoties?

Je verdiend geld door promoties doordat accounts je betalen voor de post. De prijzen van een promotie verschillen heel erg veel, je hebt kleine accounts en hele grote accounts bij al die accounts verschillen de prijzen. Hoe meer volgers hoe meer de promotie kost. Meestal verkopen accounts 3 verschillende soorten promoties:
 • Echt
 • Nep
 • Aanrader
Echt is het goedkoopst, dan komt aanrader en de duurste is nep. Ze hebben allemaal na en voordelen deze laat ik hieronder zien. Echt voordelen
 • Minder mensen ontvolgen
 • Je account blijft actiever
Echt nadelen
 • Het account dat je promoot krijgt minder volgers
 • Je krijgt er minder voor betaald
Nep voordelen
 • Het account dat je promoot krijgt meer volgers
 • Je verdiend er meer geld met Insta mee
Nep nadelen
 • Je account verliest veel volgers
 • Je account word inactiever
Aanrader voordelen
 • Het account dat je promoot krijg redelijk veel volgers
 • Jij krijgt bijna geen ontvolgers
 • Het verdiend redelijk goed
Aanrader nadelen
 • Zijn er niet.
Wat zijn deze soorten promoties?
 1. Echt
Echte promoties zijn heel simpel: je post een bericht, meestal een screenshot van het account en post deze op je account met een caption erbij waar je bijvoorbeeld in zegt: "Volg @voorbeeld voor de leukste, grappigste en stoerste posts! 2. Nep Het woord zegt het al, neppe promoties zijn nep. Hierin zeg je dat je volger bijvoorbeeld een telefoon of game console kan winnen als ze @voorbeeld gaan volgen. Omdat heel veel volgers dit niet leuk vinden krijg je veel ontvolgers. Met deze promotie verdien je wel het meest! 3. Aanrader Een aanrader promotie is meestal een leuk in elkaar geknutseld filmpje waar een account in word gepromoot met wat leuke muziek op de achtergrond. Dit soort promoties vinden je volgers heel vaak zelf leuk! Hierdoor krijg je bijna geen ontvolgers en het account dat je promoot krijgt redelijk veel volgers erbij.  

Voorbeeld promotie

Hoe verdien je geld met insta - promotie

Hoe vind ik mensen die een promotie willen kopen?

Je kan makkelijk mensen vinden die een promotie willen kopen door 1 simpele actie... een bericht sturen! Je kan naar kleine accounts en/of merken een berichtje in dm (direct message) sturen of ze misschien een promotie willen kopen voor een speciale prijs (zelfde prijs als anders) voor hun alleen, ik zet hieronder het berichtje neer waardoor ik al mijn klanten kreeg:

Hey! Ik zag je account net voorbij komen, tof account! Ik verkoop sinds kort promoties aan accounts die graag willen groeien naar heel veel volgers. Jou account sprak mij zoveel aan dus heb ik een speciale prijs voor jou! Maar €xx voor xx uur mocht je interesse hebben kan je me altijd een berichtje sturen en zo niet, veel succes met je account!

Deze tekst werkt op de meeste mensen, zo kopen gemiddeld 80% van de mensen die ik benader een promotie bij mij!

Heb je nog vragen? Laat dan een reactie achter! Ik zal proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.