Eerste 1000 Volgers Op Instagram.

Instagram volgers krijgen kan soms moeilijk zijn, omdat je zonder Instagram volgers ook geen geld kan verdienen met Instagram leren we je ook hoe je de eerste 1000 volgers krijgt op je eigen Instagram account.

1. Volg accounts

Deze methodes is een van de makkelijkste die er bestaat, het enige wat je hoeft te doen is accounts volgen.

Om te zorgen dat er zoveel mogelijk mensen terug volgen kan je een paar dingen doen:

  1. Ga naar relevante pagina’s en ga de accounts volgen die hun posts LIKEN. Ga dus NIET de volgers van het account volgen maar de likers.
  2. Like de posts van de persoon, dit noem je een 1-2 punch. Hierdoor neemt de followback rate met gemiddeld 40% toe!
  3. Zet iets in je biografie als: “Volg terug of ik ontvolg”
  4. Voeg een mooie profielfoto toe, uit studies is gebleken dat mensen hun interesse 78% vergroot word als er een plaatje bij staat.

Gebruik relevante hashtags

Een goede manier om volgers te krijgen is om hashtags te gebruiken. Hashtags worden veel bekeken, de post met hashtag worden daarom ook veel bekeken, als jij een leuke foto inclusief hashtags post heb je een grote kans om veel volgers erbij te krijgen.

Let wel op dat je alleen relevante hashtags gebruikt. Niet relevante hashtags kunnen alleen maar zorgen voor bots en/of niet geïnteresseerde accounts.

Doe SFS

Deze methode word het meest gebruikt, dit is ook om een hele simpele reden: “Je krijgt er de meeste volgers door”

SFS Is als 2 accounts elkaar promoten, deze promotie kan nep, echt, of een aanrader zijn. Van neppe promoties krijg je vaak de meeste volgers.

Hieronder staat een stappenplan om SFS te doen:

  1. Vind accounts met ongeveer evenveel volgers. SFS kan je alleen doen met gelijkwaardige accounts, je kan dus niet SFS doen met een account dat 10000 volgers hebt terwijl jij 1000 volgers hebt. Hierdoor verspil je veel minder tijd.
  2. Stuur een berichtje. Nadat je de accounts met evenveel volger hebt gevonden moet je ze een berichtje sturen, dit kan met de functie van Instagram zelf (zie hoe stuur je een DM) Stuur de accounts een net bericht waarin je vraagt of ze misschien SFS met jou willen doen. Dwing ze niet.
  3. Zorg voor een goede SO. Als je veel volgers wilt krijgen is het van belang dat je een goede SO (shoutout) hebt deze kan je gratis laten maken bij veel Instagram designers. Je kan er ook een paar euro aan uitgeven, zoals verwacht zijn de betaalde shoutouts (meestal) beter.