Daisycon accepteert geen Instagram affiliates meer?!

Sinds kort neemt Daisycon geen affiliates meer aan die willen promoten via Instagram. Dit komt doordat sommige Instagram hele slechte kwaliteit leads hebben geleverd. Zo zeiden ze bijvoorbeeld dat je ook een nep email adres in mocht vullen, dit mag nooit. Er waren ook heel veel die bijvoorbeeld hotels promoten bij kinderen.

Wat moet ik doen?

Rustig maar, er zijn nog genoeg andere netwerken via waar je kan promoten zoals bijvoorbeeld Zanox en Tradetracker. Als je via daar gaat promoten moet je 1 ding onthouden dit is de basis regel voor affiliate, lever kwaliteit leads! 

2 thoughts on “Daisycon accepteert geen Instagram affiliates meer?!”

    1. Hoi, het is nu inmiddels twee weken geleden dat ik een mailtje hebt verstuurd, ik heb nog steeds geen antwoord. Daisycon is mede hierom dan ook weer uit mijn lijstje met manieren om geld te verdienen met Instagram verdewenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *